wc2023-tickets-both-gif

„КРАЛИЦА“ на Световната купа

Пускане на видеото

Уникална корона и бижута от „Zlatarna Celje“ ще получи гимнастичката, която ще бъде избрана за „Кралица на Световната купа“ по художествена гимнастика в София, която ще се проведе от 31-ви март до 2-ри април в „Арена София“.
Най-красивата грация, по традиция, ще бъде избрана от официално акредитираните български и чуждестранни журналисти и фотографи, както и членовете на Българската асоциация на спортните журналисти.
Короната, която е произведение на ювелирното изкуство, е преходна и се връчва всяка година.

Тя е изработена от словенския бижутериен бранд „Zlatarna Celje“ – един от най-големите европейски производители на бижута, със 100 обекта в 7 страни – Словения, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Черна гора, Македония и България.
Тиарата е уникална със своя дизайн, изработена от сребро 925/000 с родиево покритие. Камъните, които са инкрустирани, са овални бели и лилави кубични цирконий, всички вградени ръчно от специалистите на „Zlatarna Celje“. Повърхността ѝ е озарена от матирани полирани части. Короната е изработена по концептуален дизайн на Хелена Умбергер. Изработката на тиарата е микс от модерна технология и ръчна изработка, като процесът за създаването ѝ отнема 1 месец.
Победителката в конкурса „Кралица на Sofia World Cup“ и нейните подгласнички ще получат от „Zlatarna Celje“ и специално изработени бижута.

  • „Кралицата“ и призовата тройка ще станат известни след награждаването на победителката в многобоя на 1-ви април
  • В традиционния за Световната купа в София конкурс, ще участват всички гимнастички (индивидуално и ансамбли)
  • Представителите на медиите ще гласуват за най-красивата състезателка
  • Снимките на всяка една от участничките ще бъдат публикувани на официалната страница на състезанието
ЕВА БРЕЗАЛИЕВА Е „КРАЛИЦАТА“ НА СВЕТОВНАТА КУПА В СОФИЯ!
Нейни подгласнички са Милена Балдасари от Италия и Барбара Домингос от Бразилия!